Op zoek naar consumentenbond?


consumentenbond
Klacht oplossen? Meld je klacht op Klachtenkompas van de Consumentenbond.
Klachtenkompas.nl is een initiatief van de Consumentenbond. Op dit online klachtenplatform kun je gratis een klacht indienen. Doel is dat je samen met het betreffende bedrijf of instantie tot een oplossing komt. Deelname van bedrijven is vrijblijvend en alle klachten worden openbaar gemaakt.
Beste bloeddrukmeter volgens de Consumentenbond test.
De beste bloeddrukmeter volgens de Consumentenbond. In 2012 heeft de Consumentenbond een uitgebreid onderzoek gedaan naar bloeddrukmeters die thuis veel gebruikt worden bron: Consumentenbond 2012: zelf de vinger aan de pols houden. De test bestond uit 15 geselecteerde bloeddrukmeters die ieder goed online te verkrijgen zijn.
Het advies van de Consumentenbond voor een dierenverzekering.
Dit kan door middel van een premie die maandelijks word betaald aan een dierenverzekeraar. Welke dierenverzekeringen zijn er bekend bij de consumentenbond? Er zijn een aantal dierenverzekeraars bekend in Nederland bij de Consumentenbond. De verzekeraars waarbij je een dierenverzekering kunt afsluiten zijn.:
Cao Consumentenbond FNV.
Over de FNV. In de cao Consumentenbond vind je afspraken over loon, toeslagen, werktijden, overwerk, vakantie en pensioen. Download je cao. Looptijd: 1 januari 2018 tot en met 31 december 2020. PDF Consumentenbond Salarisschalen vanaf 1 juni 2018. Wat is een cao?
Consumentenbond Biblionet Groningen.
Als onafhankelijke organisatie werkt De Consumentenbond samen met consumenten aan eerlijke en veilige markten. De bond neemt producten en diensten onder de loep, publiceert adviserende artikelen en probeert misstanden aan het licht te brengen en aan te pakken. Met Consumentenbond vind je actuele online testinformatie op het gebied van ICT, geld, gezond leven en huishoudelijke producten.
Remeha Tzerra Plus CW3 en CW4 cv-ketel in de Consumentenbond top 3 Nieuwegein.
Remeha Tzerra Plus CW3 en CW4 cv-ketel in de Consumentenbond top 3. Ook dit jaar komen de populaire Remeha Tzerra Plus CW3 en CW4 weer terug in de Consumentenbond top 3. De cv-ketels scoren hoog op het onderdeel energiezuinigheid verwarming en tapwater comfort.
E-bike tests 2018 ElektrischeFietsen.com.
In samenwerking met de Fietsersbond en de Consumentenbond heeft de Telegraaf de Nationale Fietstest 2018 uitgevoerd. De e-bikes zijn op vier dagen getest door leden van de Fietsersbond. De testers reden een uitgezet parcours met afdalingen, hellingen, klinkerwegen en asfaltstroken.
Consumentenbond Wikipedia.
In 1988 richtte de Consumentenbond de Stichting Anne Fransenfonds op, genoemd naar Anne Fransen, directeur van de Consumentenbond van 1964 tot 1981. Het doel van deze stichting is het bevorderen en ondersteunen van beginnende consumentenorganisaties in de derde wereld en Oost-Europa.
Consumentenbond RTL Nieuws.
Rechtszaak aangespannen Consumentenbond: Nederlanders hebben recht op geld van Facebook. Onderzoek Consumentenbond Zeven suikerklontjes in bakje pindasaus van Calvé. Post voor Nederlanders Geplunderde oplegger vol pakketjes bij Luik is van DHL. Verstikking mogelijk Consumentenbond: babybedje van Baninni is zeer gevaarlijk.
Consumentenbond reviews Lees klantreviews over www.consumentenbond.nl.
Via consumentenbond overgestapt naar KPN omdat deze door de consumentenbond als beste provider werd aangeprezen. Meteen na aanmelding al problemen met de helpdesk van KPN. Consumentenbond op de hoogte gesteld, geen reactie. Vervolgens kun je bij KPN alleen maar mondeling annuleren.
Dagvaarding Consumentenbond: Facebook moet gebruikers betalen voor privacyschending Trouw. Deel dit artikel. Loading.
De Consumentenbond heeft al jaren zijn pijlen gericht op Facebook en waarschuwde leden meermaals voor de datahonger van Facebook. Volgens de Consumentenbond verzamelde Facebook jarenlang privégegevens van zijn gebruikers en maakte het bedrijf deze zonder toestemming toegankelijk voor derden. Ook vergaarde Facebook informatie over welke apps consumenten gebruiken en deelde deze info met ontwikkelaars van applicaties.

Contacteer ons